Wix Video: Video's verkopen

Leestijd 1 minuten
Genereer inkomsten uit je video's door je kijkers te laten betalen voor het bekijken ervan. Stel individuele prijzen in voor elke video en beslis of je videodownloads wilt toestaan.

Kijkers kunnen video's die je hebt weergegeven op je website kopen. Als je kijkers de Spaces by Wix-app gebruiken, kunnen ze ook door je video's bladeren en deze kopen via het Video's-tabblad in de app. Lees meer over de Spaces by Wix-app.
Een screenshot van het Video's-tabblad in de Spaces by Wix-app.
Belangrijk:
Bezoekers van je website moeten lid worden om video's of abonnementen te kunnen kopen.

Om je video's te verkopen:

1. Ga naar Videobibliotheek op het dashboard van je website.
  2. Selecteer de video('s) die je wilt verkopen.
  3. Klik boven aan je lijst met video's op Prijs instellen.
Een screenshot van de videobibliotheek.
  1. Klik op Betaald.
  2. Selecteer het Video kan worden gekocht-selectievakje.
  3. Voer de aankoopprijs van de video('s) in het Prijs-veld in.
  4. Klik op de Downloadopties-dropdown en kies of je downloads toestaat:
    • Downloads toestaan: Kijkers kunnen de video's die ze kopen downloaden.
    • Geen downloads: Kijkers kunnen de video's alleen rechtstreeks op je website of via de Spaces by Wix-app bekijken.
  5. Klik op Opslaan.