Wix Video: Ondersteunde bestanden

Leestijd 1 minuten
Je kunt een breed scala aan bestandsformaten uploaden naar Wix Video. Zodra je begint met het uploaden, worden je bestanden opnieuw geformatteerd ("gecodeerd") voor optimale weergave op alle platforms en schermen.
Belangrijk:
Als je Wix Video gratis of met het Combo-abonnement gebruikt, kun je tot 30 minuten video uploaden (maximaal 10 minuten per video). Je kunt deze limiet verhogen door te upgraden. Lees meer