Wix Video: Het ontwerp je videospeler aanpassen

Leestijd 1 minuten
Je kunt het lettertype, de grootte en de kleur van de titel en de tekst in je kanaalwidget kiezen.
De ontwerpopties die je ziet op het Ontwerp-tabblad zijn afhankelijk van de indeling die je hebt gekozen op het Indeling-tabblad.

Om je speler aan te passen:

1. Klik in de Editor op de Wix Videospeler.
  2. Klik op Instellingen
  3. Klik op Ontwerp en kies wat je wilt aanpassen:
    • Tekst: Ontwerp de tekst die op je speler verschijnt, inclusief vorm en kleur. Als de door jou gekozen indeling thumbnails bevat, kun je ook hun lettertype kiezen.
    • Knoppen: Pas de knoppen aan die op je speler verschijnen, inclusief hun kleur.
    • Speler: Kies hoe je speler wordt weergegeven, inclusief de dekking van zowel je omslagafbeelding als achtergrond.
Let op:
Zorg ervoor dat de achtergrondkleur niet overeenkomt met de tekst en kleur van de knop. Als de kleuren hetzelfde zijn, zijn de knop en de tekst niet zichtbaar.