Wix Studio: Opbrengsten bijhouden

Leestijd 2 minuten
Het Opbrengstenoverzicht-tabblad is de plek om je inkomsten uit inkomstenaandeel en app-verkopen bij te houden. Krijg een gedetailleerd overzicht van je winst en verken verschillende inkomstenbronnen om je opbrengsten te verhogen.
Een screenshot van het Opbrengstenoverzicht-tabblad in de Wix Studio-werkruimte.
In dit artikel lees je meer over:

Mogelijkheden om geld te verdienen

Er zijn twee inkomensbronnen waaraan je kunt verdienen:
  • App-verkoop: Bouw apps en dien ze in voor de Wix Appmarkt en begin met verdienen aan de verkoop.
  • Inkomstenaandeel: Wix Specialisten kunnen ook inkomstenaandeel verdienen door de verkoop van verschillende Wix-pakketten en door transacties die zijn verwerkt via Wix Payments op in aanmerking komende websites van hun klanten.
Houd je inkomsten bij:
Ga naar het Opbrengstenoverzicht in je Wix Studio-werkruimte om je inkomsten bij te houden.
Klik rechtsonder op Bereken mijn potentiële opbrengsten uit inkomstenaandeel onder Meer manieren om geld te verdienen om meer manieren te ontdekken.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over het verdienen van inkomstenaandeel en app-verkopen.