Wix Studio: Een klanten-toolkit maken

Leestijd 4 minuten
Verbeter het overdrachtsproces van je klanten met gepersonaliseerde klanten-toolkits in Wix Studio. Met deze functie kun je uitgebreide en gepersonaliseerde toolkits maken voor je Wix Studio-websites, zodat je klanten alles hebben wat ze nodig hebben voor een succesvolle overdracht.

Neem essentieel trainingsmateriaal, instructievideo's, relevante bijlagen en je contactgegevens op in de klanten-toolkit om je klanten te helpen en je professionele relatie te versterken. Je klanten hebben alles wat ze voor een succesvolle overdracht nodig hebben op één handige locatie.
Let op:
Je kunt klanten-toolkits alleen toevoegen aan Wix Studio-websites.
In dit artikel lees je meer over:

Een klanten-toolkit maken

Maak je gepersonaliseerde klanten-toolkit en nodig je klant uit op hun website. Bereid alle hulpbronnen voor die je met je klant wilt delen, zodat ze direct beschikbaar zijn.
Zodra je je klant uitnodigt om samen te werken aan de Wix Studio-website die je voor hen hebt gebouwd, hebben ze rechtstreeks toegang tot hun gepersonaliseerde toolkit vanaf het dashboard van hun website.
Een screenshot van het maken van een gepersonaliseerde klanten-toolkit voor een Wix Studio-website.

Om een klanten-toolkit te maken:

1. Ga naar Klanten-toolkits in je Wix Studio-werkruimte.
  2. Klik op Klanten-toolkit maken.
  3. Selecteer een studio-website om een toolkit voor te maken en klik op Doorgaan.
  4. Klik op Hulpmiddelen toevoegen en upload je bestanden of kies uit de instructievideo's van Wix Studio.
  5. Kli op Bedrijfsgegevens en klik op de Gegevens tonen-schakelaar om je contactgegevens te delen:
    • Ingeschakeld: Je contactgegevens worden weergegeven als onderdeel van de klanten-toolkit.
    • Uitgeschakeld: Je contactgegevens worden niet gedeeld met de klant.
  6. Klik op Jouw klant om de ontvangers te bekijken en voer een van de volgende handelingen uit:
    • Klik op website-medewerker om je klant als medewerker toe te voegen.
      Let op: Het is belangrijk om aan te geven of je het met de klant deelt, zodat zij de toolkit kunnen bekijken, maar niet kunnen bewerken.
    • Klik op draag het eigenaarschap van de website over om de website aan je klant over te dragen.
  7. Klik op Opslaan om de uitnodiging te verzenden en de klanten-toolkit te delen.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag voor meer informatie over het toevoegen van klanten-toolkits aan Wix Studio-websites.