Wix Stores: Toegang tot de betaalinstellingen

Leestijd 2 minuten
Voordat je kunt beginnen met verkopen, moet je instellen hoe je gaat worden betaald. Dit doe je vanuit de Betalingen ontvangen-pagina op het dashboard van je website.
In de meeste gevallen verbindt Wix je automatisch met de meest geschikte provider in jouw regio. Opties zijn onder andere:
  • Wix Payments: Koppel aan de eigen betaalprovider van Wix. Lees meer
  • Creditcard: Koppel aan een externe betaalprovider (bijv. Square, Stripe) om creditcardbetalingen te accepteren. Lees meer
  • PayPal: Ontvang betalingen via PayPal. Als je de PayPal-optie selecteert, kunnen klanten met creditcard betalen, zelfs als ze geen PayPal-account hebben. Lees meer
  • Apple Pay: Laat klanten op iOS-apparaten afrekenen met Apple Pay. Merk op dat de Apple Pay-knop alleen wordt weergegeven aan klanten die je website bekijken met een Safari-browser op IOS- of macOS-apparaten. Lees meer
    Tip: Je kunt Apple Pay aan je website toevoegen, zelfs als je geen Apple-gebruiker bent.
  • Handmatig: Accepteer contant geld, betalingen via apps, cheques, bankoverschrijvingen of elke andere vorm van betaling die niet online wordt bijgehouden. Bij het selecteren van deze methode zien klanten instructies bij het afrekenen waarin wordt uitgelegd hoe ze de betaling moeten voltooien. Lees meer
Zo ziet het betaalgedeelte van je betaalpagina eruit na het toevoegen van enkele van de beschikbare betaalmethoden:
Wil je meer weten?
Bekijk de volledige Wix Learn-cursus over het beginnen met Wix eCommerce. Ga naar de derde video voor meer informatie over het ontvangen van betalingen.