Wix Stores: Een webshop ontwerpen

Leestijd 1 minuten
Voor welke look je ook gaat, met Wix Stores kun je je ontwerpvisie tot leven brengen.
Wix Stores bestaat uit veel verschillende elementen: van de productgalerij waar je je producten laat zien, tot de productpagina, de winkelwagen en meer. In elk van deze elementen kunnen bijna alle lettertypen, kleuren, stijlen en indelingen worden aangepast.
Ga om te beginnen naar het element dat je wilt aanpassen, klik erop en klik op het Instellingen-pictogram
Wil je meer weten?
Bekijk de volledige cursus in Wix Learn over het bouwen van je webshop of ga meteen naar de laatste video over het ontwerpen en publiceren van je webshop.

Lees hoe je het volgende aanpast: