Wix Stores: De Privy eComm Marketing-app toevoegen

Leestijd 3 minuten
De Privy third-party app biedt een verscheidenheid aan marketingtools om je te helpen je verkoop te stimuleren. Of je nu berichten wilt sturen over achtergelaten winkelwagens, gerichte nieuwsbrieven over promoties wilt versturen of website pop-ups wilt toevoegen, Privy kan je helpen je bedrijf te laten groeien.
Privy ecomm marketing app-afbeelding
In dit artikel lees je meer over:
Tip:
Privy biedt een proefperiode van 15 dagen. Nadat de periode is verstreken, kun je doorgaan met een gratis pakket of upgraden naar een betaald pakket dat het aantal contacten in je account aankan.

App-functies

De Privy eComm Marketing-app heeft verschillende functies om je te helpen je verkoop te verhogen.

Een e-maillijst opbouwen

Privy biedt twee manieren om je e-maillijst te laten groeien:

Verstuur nieuwsbrieven

Gebruik Privy om gerichte e-mails aan klanten te sturen om ze betrokken te houden bij je webshop. Je kunt je richten op parameters zoals:
  • Regio
  • Waarde van winkelwagens
  • Het gedrag van klanten op je website
Begin met het selecteren van een template en het aanpassen ervan met behulp van de drag-and-drop email-editor

Voeg sms-marketing toe

Vergroot je cross-channelmarketing door sms-berichten toe te voegen. Verzamel telefoonnummers van klanten en vraag om toestemming. Stuur vervolgens sms-berichten over verlaten winkelwagens en meer.

De Privy-app toevoegen

Voordat je begint:
Zorg ervoor dat je website een Premiumpakket of Studio-pakket waarmee je betalingen kunt accepteren en een domein heeft.
Wix Editor
Editor X
Studio Editor
Dashboard
  1. Ga naar je Editor.
  2. Klik links in de Editor op Apps toevoegen.
  3. Zoek naar de Privy eComm Marketing-app in de zoekbalk.
  4. Klik op Toevoegen aan website.
  1. Klik hier om toegang te krijgen tot de app.
  2. Klik op + Toevoegen aan website.
  3. Controleer de toestemmingen van de app en klik op Toevoegen aan website.
  4. Ga naar de e-mail gekoppeld aan je Wix-account en open de e-mail van Privy.
    Let op: Je moet deze stap binnen een uur na het toevoegen van de app voltooien.
  5. Klik op Sign in to Privy.
  6. Log in op je bestaande account of klik op Create New Business en maak een nieuwe account aan.