Wix Stores: Een e-mailmarketingcampagne maken en versturen

Leestijd 2 minuten
Verspreid informatie over je producten en promoties. Met Wix E-mailmarketing kun je mooie e-mails versturen naar je contacten.
Kies een van onze e-mailtemplates, selecteer wat je wilt promoten en wij gaan aan de slag door automatisch tekst en afbeeldingen toe te voegen. Bewerk de e-mail zoals je hem wilt hebben of verstuur het zoals hij is.

Begin met het kiezen van het soort campagne dat je wilt maken:

Pas nu je campagne aan en verstuur hem:

1. Pas je e-mailcampagne aan
  2. Klik rechtsboven op Volgende.
  3. Selecteer de relevante contacten of voer e-mailadressen rechtstreeks in.
  4. Klik rechtsboven op Volgende.
  5. Voer de campagnegegevens in:
    • Onderwerp: De onderwerpregel van de e-mail.
    • Naam afzender: De naam van waaruit de e-mail wordt verzonden. Dit kan je bedrijfsnaam zijn of je persoonlijke naam.
    • Antwoorden aan e-mail: Als een lezer antwoordt, wordt dit antwoord verzonden naar het e-mailadres dat je hier invoert.
      Let op: Als je je e-mailadres nog niet hebt bevestigd, klik dan op Nu bevestigen.
  6. (Optioneel) Klik links op Testbericht versturen.
    1. Voer het e-mailadres in waarnaar je de test wilt sturen.
    2. Klik op Nu versturen.
  7. Selecteer een verzendoptie:
    • Onmiddellijk verzenden: Klik op Nu versturen.
    • Later verzenden:
      1. Klik op Plannen.
      2. Selecteer de verzenddag.
      3. Selecteer de verzendtijd.
      4. Klik op Plannen.
Tips:
  • Je kunt een marketinge-mail ook helemaal zelf creëren door op Vanaf nul beginnen te klikken.
  • Ga naar het E-mailmarketing-tabblad en scrol omlaag om campagnes die je al hebt verzonden, e-mailmarketingtips en meer te bekijken.