Wix Stores: Coupongebruik beperken

Leestijd 3 minuten
Coupons zijn een goede manier om bezoekers naar je webshop te lokken en ze aan te moedigen een aankoop te doen.

Je kunt bepalen wanneer je coupon kan worden gebruikt, waarop hij kan worden toegepast en hoe vaak hij kan worden toegepast.

Om het gebruik van coupons te beperken:

1. Ga naar Coupons op het dashboard van je website.
  2. Klik op + Nieuwe coupon.
  3. Selecteer een coupontype.
  4. Voer de couponcode in het Couponcode-veld in.
    Let op: Dit is de code die klanten moeten invoeren om de korting te krijgen.
  5. Voer de naam van de coupon in het Naam-veld in.
    Let op: Deze naam verschijnt op het Coupons-tabblad en op de winkelwagenpagina.
  6. Voer de vereiste gegevens in het veld Korting / Nu slechts / Aanbod-veld in.
    Tip: Deze stap is afhankelijk van het geselecteerde coupontype.
  7. Kies wat je hierna wilt doen:
Tips: