Wix Stores: Aanbiedingsprijzen toepassen op producten

Leestijd 3 minuten
Je kunt een aanbiedingsprijs toevoegen aan al je producten. Als je dat doet, wordt de oorspronkelijke prijs doorgestreept weergegeven naast de aanbiedingsprijs.
Lees in dit artikel meer over:
Tips:

Aanbiedingsprijzen voor één product beheren

Er zijn 3 manieren waarop je een aanbiedingsprijs kunt toevoegen aan een enkel product. Je kunt een kortingspercentage toevoegen (bijvoorbeeld 20% korting), de prijs met een vast bedrag verlagen (bijvoorbeeld € 10,– korting), of je kunt de prijs invoeren waarvoor het product moet worden verkocht.

Om een aanbieding toe te voegen aan een enkel product:

1. Ga naar Producten op het dashboard van je website.
  2. Selecteer een bestaand product of klik op Nieuw product om een nieuw product toe te voegen.
  3. Scrol omlaag naar het Prijs-gedeelte.
  4. Schakel de Aanbieding-schakelaar in.
  5. Selecteer een optie:
    • Kortingspercentage: Voer het percentage in en klik op het Percentage-pictogram.
    • Bedrag korting (bijvoorbeeld € 20,– korting): Voer het kortingsbedrag in en klik op het Bedrag-pictogram.
    • Verkoopprijs: Voer in het Verkoopprijs-veld de prijs in waarvoor het product wordt verkocht.
  6. Klik op Opslaan.
Korting verwijderen:
Om de uitverkoop te beëindigen en terug te keren naar de normale prijs, klik je op de Aanbieding-schakelaar om deze uit te schakelen.

Kortingspercentages voor meerdere producten tegelijk beheren

Wanneer je kortingen voor meerdere producten tegelijk aanmaakt, kun je alleen een kortingspercentage maken (bijvoorbeeld 20% korting).

Om een korting toe te voegen aan meerdere producten:

1. Ga naar Producten op het dashboard van je website.
  2. Selecteer de selectievakjes naast de relevante producten of selecteer het bovenste selectievakje.
    Tip: Om een korting op een categorie toe te passen, kun je producten filteren op categorie en vervolgens alles selecteren.
  3. Klik op Meer acties
  4. Selecteer Stel verkoopprijs in.
  1. Vul het kortingspercentage in.
  2. Klik op Toepassen.
Om de korting te verwijderen:
Selecteer de relevante producten, volg de bovenstaande stappen en voer een korting van 0% in.
En nu?
Informeer klanten over je aanbieding via een e-mailmarketingnieuwsbrief.