Wix Stores: Afrekenen als gast inschakelen voor PayPal

Leestijd 1 minuten
Met afrekenen als gast voor PayPal kunnen je klanten via PayPal betalen zonder een PayPal-account te hebben. Je kunt afrekenen als gast instellen voor de standaard betaaloptie of voor snel betalen.
Let op:
Klanten met een PayPal-account kunnen nog steeds inloggen op hun PayPal-account om af te rekenen.

Om afrekenen als gast in PayPal in te schakelen:

1. Log in op je PayPal-account.
  2. Klik rechts op het Instellingen-pictogram .
  3. Klik op het Verkooptools-tabblad.
  4.  Klik naast Websitevoorkeuren op Update.
  5. Scroll naar beneden en selecteer Aan onder PayPal-account optioneel.
Let op:
Als je deze instelling niet kunt zien in je PayPal-account, neem dan contact op met je lokale PayPal-organisatie en vraag hen deze instelling voor je in te schakelen.

Als je klanten de 'Afrekenen als gast'-optie niet kunnen gebruiken, kan dat een van de volgende redenen hebben:
  • Onjuist e-mailadres: De klant heeft een onjuist e-mailadres ingevoerd of een e-mailadres dat PayPal niet kon verifiëren.
  • Locatie wordt niet ondersteund: De mogelijkheid om klanten via PayPal als gast te laten betalen wordt bepaald door het veiligheids- en risicobeheerbeleid van je lokale PayPal-organisatie.
  • Fraudepreventiemaatregelen: PayPal heeft fraudepreventiemaatregelen van kracht voor alle transacties en daarom kan PayPal in sommige gevallen voorkomen dat een klant afrekenen als gast gebruikt als zij vinden dat de transactie een bepaald risico inhoudt.