Wix Stores-aanvraag: Een prijsbereik weergeven

Functieaanvraag|We verzamelen stemmen voor dit probleem
Als je momenteel een product verkoopt met productopties die tegen verschillende prijzen worden verkocht, wordt de laagste prijs weergegeven in de Productgalerij. De laagste prijs wordt ook weergegeven op de productpagina voordat een klant een productoptie selecteert. Het weergeven van de prijs als een bereik, bijvoorbeeld € 20,– tot € 30,– wordt niet ondersteund.
Update:
Het is nu mogelijk om 'Vanaf' voor de productprijs weer te geven om een prijsbereik aan te geven.
We zijn altijd bezig met het bijwerken en verbeteren van onze producten. Jouw feedback wordt daarbij zeer gewaardeerd.
Als dit een functie is die je in de toekomst graag zou willen zien, klik dan op Voor deze functie stemmen en we zullen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft.