Wix Specialisten-voordelen: Inkomstenaandeel ontvangen

Leestijd 2 minuten
Als je een Legend Specialist bent in het specialistenprogramma, kom je in aanmerking om tot 20% inkomstenaandeel te verdienen wanneer een door jou gemaakte website wordt geüpgraded naar een jaarlijks, tweejaarlijks of driejaarlijks Premiumpakket.
Lees in dit artikel meer over:

In aanmerking komen voor een inkomstenaandeel

Als Legend-specialist, levert elke website die je upgrade met een Premiumpakket van een, twee of dree jaar je 20% inkomstenaandeel op.

Om in aanmerking te komen voor inkomstenaandeel:

• Alleen jaarlijkse, tweejaarlijkse en driejaarlijkse Premiumpakketten die zijn gekocht of verlengd komen in aanmerking. Google Workspace, app-upgrades en andere aankopen komen niet in aanmerking voor een inkomstenaandeel op dit moment.
  • Premiumpakketten die in de uitverkoop zijn gekocht, komen ook in aanmerking voor inkomstenaandeel.
  • Je moet de website creëren (de eerste eigenaar zijn), zelfs als je geen toegang meer hebt tot de website.
  • Je moet een betaalmethode koppelen om uitbetalingen van je inkomstenaandeel te ontvangen (zie hieronder). Websites die je hebt geüpgraded voordat je een betaalmethode koppelde, komen niet met terugwerkende kracht in aanmerking voor een inkomstenaandeel.

Een betaalmethode koppelen

Om te beginnen met het verdienen van inkomstenaandeel, moet je een betaalmethode koppelen op het Inkomstenaandeel-tabblad.
Let op:
Alleen accounteigenaren kunnen het Inkomstenaandeel-tabblad bekijken en beheren. Je kunt de rollen van je teamleden beheren vanuit je Team-tabblad.

Om een betaalmethode te koppelen:

1. Log in op je Wix-account en klik bovenaan op Specialistendashboard.
  2. Klik links op het Inkomstenaandeel-tabblad.
  3. Klik op Betaalgegevens toevoegen.
  4. Klik op Doorgaan.
  5. Voeg je contactgegevens toe en klik op Volgende.
  6. Voeg je betaalmethode toe en klik op Volgende.

Uitbetalingen ontvangen voor inkomstenaandeel

Inkomstenaandeel heeft voor 30 dagen vanaf de aankoopdatum van het Premiumpakket een status van in behandeling. Na 30 dagen wordt het inkomstenaandeel, indien goedgekeurd, toegevoegd aan je volgende uitbetalingsbedrag. Zodra je volgende uitbetalingsbedrag ten minste $200,– bereikt, wordt het aan het einde van de volgende maand verwerkt. Als je bijvoorbeeld in augustus een in aanmerking komend Premiumpakket koopt, wordt je uitbetaling eind oktober verwerkt.
Het Inkomstenaandeel-tabblad bevat een gedetailleerde tabel met je inkomsten en de volgende statistieken:
  • Alle inkomsten: Het totale bedrag dat is verdiend sinds het in aanmerking komt voor een inkomstenaandeel.
  • Laatst geboekte inkomsten: Het totale bedrag dat is verdiend in de laatste betaalcyclus.

Om uitbetalingen te ontvangen:

• Je moet minimaal $200,– verdienen voordat je uitbetaald wordt. Als het bedrag lager is dan $200,– wordt het saldo overgedragen naar de volgende maand.
  • Het kan 3-6 dagen duren voordat uitbetalingen op je bankrekening zijn bijgeschreven zodra we de betaling aan het einde van de maand hebben uitgevoerd.
  • Er wordt geen inkomstenaandeel berekend als het Premiumpakket teurgbetaald wordt.