Wix Restaurants: Tafelreserveringen sluiten voor evenementen

Leestijd 1 minuten
Misschien zijn er aankomende evenementen die van invloed zijn op de beschikbaarheid van je restaurant om gasten van dienst te kunnen zijn. Je kunt deze evenementen toevoegen aan je tafelreserveringen om je onbeschikbaarheid gedurende deze periode te laten zien. Gasten die een reservering proberen te maken, kunnen geen tafel reserveren in je restaurant op de tijden die je als onbeschikbaar hebt ingesteld.

Om evenementen toe te voegen aan tafelreserveringen:

1. Ga naar Tafelreserveringen op het dashboard van je website.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen.
  3. Klik op Online reserveringen.
  4. Klik onder Online beschikbaarheid op Bewerken om de dagen en tijden in te stellen waarop tafelreserveringen niet beschikbaar zijn in je restaurant.
  5. Klik op + Nieuw evenement.
  6. Klik op het Naam evenement-veld en voer de naam van het evenement in.
  7. Klik op het Beschikbaarheid-dropdownmenu en kies Niet beschikbaar.
  8. Stel de begintijd en eindtijd van het evenement in de betreffende velden in.
  9. Klik op Toepassen.
  10. Klik op Opslaan.
Een screenshot van het toevoegen van een evenement waarbij je restaurant niet beschikbaar is voor tafelreserveringen.