Wix Restaurants: Over de Wix Owner-app voor je restaurant

Belangrijk:
Blijf op de hoogte van wat er in je restaurant gebeurt, zelfs als je er niet bent. Met de Wix Owner-app kun je alle aspecten van je bedrijf onderweg beheren.
Met de Wix Owner-app kun je:
  • Direct meldingen ontvangen: Je krijgt een melding zodra een bestelling of reservering binnenkomt.
  • Contact opnemen met klanten:  Neem eenvoudig contact op met klanten via telefoon of e-mail.
  • Bestellingen beheren: Bekijk welke bestellingen binnenkomen en volg hoe lang het duurt voordat ze de deur uitgaan.
  • Reserveringen beheren: Accepteer of weiger reserveringen vanaf elke locatie en werk je reserveringsinstellingen bij.
  • Beschikbaarheid van gerechten beheren: Markeer gerechten die niet op voorraad zijn, zodat klanten weten dat ze ze niet moeten bestellen.
  • Restaurantbestellingen afdrukken: Print inkomende en eerdere bestellingen rechtstreeks vanaf je apparaat met behulp van een netwerkprinter (printer verbonden met wifi) of met de Star Micronics TSP654II Bluetooth-printer.

Lees meer over het beheren van je restaurant in de Wix Owner-app: