Wix Podcast Player: Algemene probleemoplossing

Leestijd 2 minuten
De meeste podcast-problemen kunnen worden opgelost door het volgende te doen:
  • De verbinding met je internet verbreken en opnieuw verbinden.
  • Je cachegeheugen en cookies wissen.
  • Je podcast openen in een andere browser.
Als je nog steeds problemen ondervindt, selecteer je hieronder je probleem om te zien hoe je het kunt oplossen.

Nog steeds hulp nodig?

Als je nog steeds hulp nodig hebt met de Wix Podcast Player, neem dan contact met ons op met de volgende informatie:
  • Een gedetailleerde beschrijving van het probleem dat je ervaart.
  • De website en pagina waar je Wix Podcast Player zich bevindt.
  • De RSS-feed-URL.
  • Laat ons weten wat er is gebeurd en wat je al geprobeerd hebt.