Wix Owner-app: Pushmeldingen ontvangen op je mobiele apparaat

Leestijd 3 minuten
Ontvang pushmeldingen op je mobiele telefoon of tablet, zodat je nooit een update over je bedrijf mist. Je kunt kiezen uit verschillende meldingen. Bijvoorbeeld wanneer een klant een aankoop doet, wanneer een factuur is betaald of wanneer een gast reageert op een evenement.
Standaard zijn alle beschikbare pushmeldingen ingeschakeld, maar je kunt op elk moment kiezen welke je wilt uitschakelen.
Let op:
Zorg ervoor dat je meldingen van de Wix Owner-app toestaat in de instellingen van je mobiele apparaat.

Pushmeldingen in- en uitschakelen

Kies welke soorten meldingen je op je mobiele apparaat wilt ontvangen. Wanneer je een melding uitschakelt, heb je de mogelijkheid om deze voor een bepaalde tijd of permanent te dempen. Je kunt ook alle meldingen tegelijk uitschakelen (dempen).

Om pushmeldingen in of uit te schakelen:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Inbox.
  3. Tik rechtsboven op het Meer acties-pictogram .
  4. Tik op Instellingen.
  5. Tik onder Algemene instellingen op Meldingsinstellingen.
  6. Tik op de Pushmeldingen toestaan-schakelaar om de relevante meldingen in of uit te schakelen:
    • Ingeschakeld: Je ontvangt pushmeldingen van de meldingstypen van jouw keuze. Tik op de schakelaar naast het relevante type melding om het in of uit te schakelen. Nadat je een melding hebt uitgeschakeld, kies je hoe lang je de meldingen wilt dempen.
    • Uitgeschakeld: Alle meldingen zijn uitgeschakeld. Selecteer het tijdsbestek waarvoor je alle meldingen wilt uitschakelen.
Een screenshot van de meldingsinstellingen in de Wix Owner-app.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag voor meer informatie.