Wix Owner-app: Problemen oplossen

Leestijd 4 minuten
We hebben een lijst samengesteld van een aantal algemene en lokale problemen met betrekking tot de Wix Owner-app. Je kunt dit artikel gebruiken om problemen die je ondervindt op te sporen en te corrigeren.
In dit artikel lees je hoe je het volgende kunt oplossen:

Algemene problemen in de Wix Owner-app

Hieronder staan enkele veelvoorkomende meldingsproblemen die zijn gemeld bij het gebruik van de Wix Owner-app. Klik op het probleem dat je ondervindt om te lezen hoe je het kunt oplossen.

Lokale problemen in de Wix Owner-app

Als je lokale problemen ondervindt, waaronder prestatie- en laadproblemen, zorg er dan voor dat je een apparaat gebruikt dat de app ondersteunt en dat je de meest recente versie gebruikt.

Ondervindt je nog steeds problemen?

Als het probleem zich blijft voordoen, neem contact met ons op en zorg dat je de volgende informatie bij de hand hebt:
  • Een beschrijving van de stappen die je genomen hebt zodat we het probleem aan onze kant op kunnen lossen
  • Een screenshot van het probleem
  • (Voor meldingsproblemen): Specificeer welke meldingen je niet ontvangt
  • De fabrikant, het model en het besturingssysteem van je mobiele apparaat (bijv. Apple iPhone 6s, Samsung Galaxy S4)
  • Het type verbinding dat je gebruikt (bijv. 3G, WiFi) en de naam van je mobiele netwerk (als je een 3G- of 4G-verbinding gebruikt)
  • Je locatie
  • De versie van de Wix Owner-app die je gebruikt. Om dit te vinden:
    1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
    2. Tik bovenaan op je profiel-pictogram.
    3. Tik op Over de app onder Hulp en feedback.
    4. Scrol omlaag naar de onderkant van het scherm en kopieer het nummer naast Versie.
      Screenshot displaying the version number in the Wix Owner app.