Wix Owner-app: Je website bekijken

Leestijd 1 minuten
Je kunt je live website bekijken vanuit de Wix Owner-app om een idee te krijgen van hoe je bezoekers de website ervaren. Als je website nog niet is gepubliceerd, kun je zien hoe deze eruitziet voordat je live gaat.

Om je website in de Wix Owner-app te bekijken:

1. Ga naar je website in de Wix Owner-app.
  2. Tik onderaan op Beheren.
  3. Tik op Website en app.
  4. Kies uit de relevante opties:
    • Gepubliceerde website: Tik op Bekijken om je live website te zien.
    • Niet-gepubliceerde website: Tik op Voorbeeld website om je website te bekijken voordat je deze publiceert.
Deel je website:
Zodra je website is gepubliceerd, tik je op URL delen om de link rechtstreeks naar mensen te sturen, zodat zij je website kunnen bekijken.
Een screenshot van het 'Site en app'-paneel.
Let op:
Als je website is gebouwd met Wix ADI, kun je je website rechtstreeks bewerken vanuit de Wix Owner-app.