Wix Owner-app: Een betaalmethode koppelen

Leestijd 2 minuten
Vanuit de Wix Owner-app kun je verschillende betaalmethoden aan je website koppelen, zodat klanten je online kunnen betalen.
Belangrijk:
Als gevolg van de beleidsupdate van Apple kunnen leden die iOS-apparaten gebruiken geen digitale producten en diensten meer kopen via de Wix-ledenapps. Lees meer
Let op:
Sommige betaalproviders kunnen alleen via desktop worden gekoppeld. Om een bredere lijst met beschikbare providers te beheren, wijzigen of bekijken, zoals Wix Payments, ga je naar het Betalingen ontvangen-tabblad op je desktopdashboard.

Om een betaalmethode toe te voegen:

1. Ga naar de relevante website in de Wix Owner-app.
  2. Tik op het Beheren-pictogram.
  3. Tik op Instellingen.
  4. Tik op eCommerce en financiën.
  5. Tik op Betalingen ontvangen.
  6. Selecteer desgevraagd je locatie in de dropdown en tik op Bevestigen.
  7. Tik bij de betaalmethoden die je wilt aanbieden (creditcards/betaalpassen, PayPal of handmatig) op Koppelen of tik op Meer betaalmethoden.
  8. Kies wat je wilt doen: