Wix owner-app: De app downloaden

Leestijd 1 minuten
Met de Wix Owner-app kun je van bezoekers leden maken door een community rond je bedrijf op te bouwen. Vanuit de app kun je ontwerpen hoe je website eruitziet en de functies aanpassen om klanten te betrekken.
Je kunt ook verschillende apps toevoegen om je bedrijf te beheren en met je leden te communiceren via de leden-app. Ontdek hoe de Wix Owner-app jou kan helpen bij het opzetten, beheren en uitbreiden van je bedrijf, waar je ook bent.

Om de Wix Owner-app te downloaden:

1. Ga naar de Apple App Store (op iPhone) of Google Play (op Android):
  2. Typ 'Wix Owner' in het zoekveld.
  3. Klik op Downloaden of Installeren om de app te downloaden.
Je kunt de Wix Owner-app ook rechtstreeks naar je telefoon downloaden via deze links: