Wix Multilingual: Wix Multilingual van je website verwijderen

Leestijd 2 minuten
Verwijder de Wix Multilingual-app volledig van je website als je besluit dat je de app niet meer wilt.
Wanneer je de app verwijdert, worden alle vertalingen van de Editor en Wix-app permanent verwijderd. Als je besluit de app later opnieuw toe te voegen, worden je gekochte woordcredits niet hersteld en moet je mogelijk meer woordcredits kopen om je website automatisch te vertalen.
Voordat je Wix Multilingual van je website verwijdert:
We raden aan je website te dupliceren voordat je Wix Multilingual verwijdert. Dit zal je later helpen als je besluit Wix Multilingual opnieuw toe te voegen. Je kunt vervolgens het kopie raadplegen voor je vorige vertalingen en je ontwerp of indeling.

Om Wix Multilingual van je website te verwijderen:

1. Open de Appmarkt in je Editor:
    • Wix Editor: Klik links in de Editor op Apps toevoegen.
    • Editor X: Klik bovenaan Editor X op Appmarket.
  2. Klik onderaan op Apps beheren.
  3. Klik op het Meer acties-pictogram naast Wix Multilingual.
  4. Klik op Verwijderen.
  5. Klik op de Waarom wil je deze app verwijderen?-dropdown en selecteer een reden.
  6. (Optioneel) Voer eventuele aanvullende feedback in het Details-veld in.
  7. Klik op App verwijderen.
  8. Klik op Verwijderen.
Tip:
Als de Wix Multilingual-app na het verwijderen nog steeds zichtbaar is in je dashboard, vernieuw dan je dashboard-tabblad.