Wix Multilingual: Online programma's vertalen

Leestijd 2 minuten
Breid je Online programma's uit naar een breder publiek met behulp van Wix Multilingual. Vertaal je programma's handmatig, of met auto-translate, rechtstreeks vanuit het Multilingual-dashboard.
Let op:
Momenteel kunnen alleen gepubliceerde en actieve programma's worden vertaald.

Online programma's vertalen met Wix Multilingual:

1. Klik linksboven in de Editor op het Van taal wisselen-paneel.
  1. Klik op Talen beheren.
  2. Klik op Je zakelijke inhoud.
  3. (Indien nodig) Klik op de Taal-dropdown om de relevante taal te selecteren.
Een screenshot van de Taal-dropdown.
  1. Klik naast het relevante programmatype op Vertalen, bijvoorbeeld 'Programma's op eigen tempo'.
  2. Klik naast het relevante programma op Vertalen.
  3. Voer een vertaling in voor elk stuk tekst of klik op het Google Translate-pictogramom het automatisch te vertalen. Nadat je de vertaling hebt gecontroleerd, klik je op het vinkje om je wijzigingen op te slaan.
Een screenshot van het Online programma's-gedeelte van de Translation Manager.
  1. Klik op Volgende item om naar de volgende galerij te gaan.