Wix Multilingual: Formulieren vertalen

Leestijd 3 minuten
Voeg een formulier in meerdere talen toe aan je website, zodat bezoekers het formulier in de door hen gekozen taal kunnen invullen en verzenden. Je kunt de vertaling van je formulier bewerken vanuit je Editor of, als je website in Wix Studio is gebouwd, via de Translation Manager op het dashboard van je website.

Om je formulieren te vertalen:

Wix Editor
Editor X
Wix Studio
  1. Ga naar de hoofdtaalversie in je Editor:
    1. Klik bovenaan de Editor op het Taal wisselen-dropdownmenu.
    2. Selecteer de taal die je wilt beheren.
  2. Klik op het betreffende formulier op de pagina.
  3. Selecteer een veld of een tekstvak op je formulier en klik op Vertaling bewerken om het te vertalen.
Let op:
Sommige velden kunnen alleen worden vertaald door op het Meer acties-pictogramte klikken en Label bewerken te selecteren.
A screenshot of a multiple options form field with Edit Label selected.