Wix Loyaliteitsprogramma: Een vervaltermijn toevoegen aan je loyaliteitspunten

Leestijd 3 minuten
Let op:
Deze functie is nog niet voor alle gebruikers beschikbaar.
Met het Wix Loyaliteitsprogramma kun je een vervaltermijn toevoegen aan je loyaliteitspunten, wat herhaaldelijke bezoeken en aankopen van je klanten aanmoedigt. Dit kan goed zijn voor je bedrijf, omdat het je klanten motiveert om hun punten te gebruiken voordat ze vervallen, wat leidt tot meer verkoop en een grotere klantbetrokkenheid.

Stel je bijvoorbeeld dit scenario voor: Sarah, een vaste klant van je webshop, verzamelt loyaliteitspunten bij elke aankoop. Ze merkt dat haar punten aan het einde van de maand vervallen, dus gaat ze terug naar je webshop om ze te gebruiken en doet ze extra aankopen.
Voeg vervaltermijnen toe aan de punten in je eigen loyaliteitsprogramma om je bedrijf op een vergelijkbare manier een boost te geven.
In dit artikel lees je meer over:

Het instellen van het vervallen van punten

Voeg vanaf het dashboard van je website punten toe aan je loyaliteitsprogramma.
Voordat je begint:
Om een loyaliteitsprogramma te starten, moet je eerst je website upgraden.

Om een vervaldatum voor punten toe te voegen aan je loyaliteitsprogramma:

1. Ga naar Loyaliteitsprogramma op het dashboard van je website.
  2. Klik op Programma beheren.
  3. Klik op het Punten en beloningen-tabblad.
  4. Klik op de schakelaar naast Vervaltermijn van punten om deze als actief in te stellen.
  5. Selecteer de voorwaarden voor de vervaltermijn van je loyaliteitspunten:
    • Vervaltermijn: Kies hoe lang klanten de tijd hebben om punten in te wisselen voordat ze vervallen.
    • Percentage punten dat vervalt: Kies het percentage punten dat na de vervaltermijn vervalt.
    • Verstuur een e-mailherinnering: Stuur 14 dagen voordat de punten van je klanten verlopen automatisch een e-mailmelding.
  6. Klik op Opslaan.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over het vervallen van loyaliteitspunten.