Wix Logo: Toegang tot de Wix Logo Maker

Leestijd 3 minuten
Je hebt met of zonder website toegang tot de Wix Logo Maker. Gebruik de zelfstandige Logo Maker om verder te werken aan alleen je logo en aan aanvullende ontwerpen. Of open de Logo Maker rechtstreeks vanaf het dashboard van je website en beheer je logo-ontwerpen naast je website.
Je hebt hier toegang tot alle logo's die in je account zijn gemaakt via je Logo en huisstijl-pagina. Als je je logo via het zelfstandige dashboard hebt gemaakt, word je doorgestuurd naar die relevante merkpagina. Als je je logo via een websitedashboard hebt gemaakt, word je ook doorgestuurd naar die dashboard-logomaker.
In dit artikel lees je meer over toegang tot de:
Een screenshot van de landingspagina van de Logo Maker.

Toegang tot de zelfstandige Logo Maker

Met de zelfstandige Logo Maker kun je een volledige branding kit maken zonder een website.
Ga hier naar de zelfstandige Logo Maker: wix.com/logo/maker.
Als je de zelfstandige Logo Maker opent, ga je naar de Brand Studio van het meest recente merk waar je aan werkte. De Brand Studio herbergt al je merken en hun ontwerpen op één plek. Je kunt tussen je merken navigeren door op de Mijn merken-dropdown te klikken.
Een screenshot van de Brand Studio in de stand-alone Logo maker.

Toegang tot de Logo Maker vanaf je dashboard

Open de Logo Maker rechtstreeks vanaf je dashboard en beheer je branding zonder onderbreking.

Om vanaf je dashboard toegang te krijgen tot de Logo Maker:

1. Ga naar het dashboard van je website.
  2. Klik in het zijbalkmenu op Website en app.
  3. Klik op Logo en huisstijl.
  4. Kies de optie die je wilt:
    • Maak een ontwerp: Klik op Nieuw maken en kies wat je wilt ontwerpen: Logo, Visitekaartje, Social media post of Geprinte merchandise.
    • Bewerk een bestaand ontwerp: Klik op Mijn ontwerpen. Wijs het relevante ontwerp aan en klik op Bewerken.
    • Download een ontwerp:
      1. Klik op Mijn ontwerpen.
      2. Wijs het ontwerp aan en klik op het Meer acties-pictogram.
      3. Klik op Downloaden.
Een screenshot die laat zien hoe je vanaf het dashboard toegang krijgt tot de Logo Maker.

Toegang tot de Logo Maker in je Editor

Werk je in je Editor? Je hebt met slechts een paar klikken toegang tot de Logo Maker.

Om toegang te krijgen tot de Logo Maker in je Editor:

1. Open je website in de Wix Editor.
  2. Klik in het linkermenu van de Editor op Elementen toevoegen.
  3. Selecteer het Afbeelding-tabblad.
  4. Selecteer Aangepast logo.
  5. Klik op Logo toevoegen.
Het Elementen toevoegen-paneel in de Editor. De Afbeelding toevoegen-optie is geselecteerd en de cursor klikt om een logo toe te voegen.
  1. Selecteer het logo.
  2. Klik op Merk beheren.
  3. Voeg de relevante informatie toe en selecteer een ontwerp uit de beschikbare opties. Lees meer over het maken van een logo met de Wix Logo Maker

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over toegang tot de Wix Logo Maker: