Wix Logo: Over Wix Logo Maker-pakketten

Belangrijk:
Dit artikel verwijst naar de vorige Wix Logo Maker. Als je de nieuwe Wix Logo Maker gebruikt (die nog niet voor alle gebruikers beschikbaar is), lees dan de informatie hier. Lees hoe je controleert welke versie van de Wix Logo Maker je gebruikt.
Nadat je je logo hebt gemaakt, kun je een pakket kopen waarmee je je logo kunt downloaden en gebruiken op je website en in marketingmateriaal. Sommige pakketten bevatten alleen logobestanden van hoge kwaliteit, terwijl andere ook worden geleverd met een eigen branded website, een jaar lang gratis domein, en 250 gratis visitekaartjes.
Lees in dit artikel meer over:

Alleen logo-pakketten

Heb je alleen een logo nodig? Je hebt de keuze uit twee pakketten: Basic of Advanced.
Het Basic-pakket bevat standaard PNG-logobestanden in één grootte, terwijl het Advanced-pakket aanpasbare SVG-logobestanden biedt die ideaal zijn voor het afdrukken op artikelen.
Klik op een optie hieronder om te zien welke voordelen elk pakket heeft:

Logo + Website-pakketten

Wil je een online aanwezigheid voor je merk creëren? Kies uit een van onze 3 Logo + Website-pakketten die een Premiumpakket, een gratis domein voor een jaar, advertentievouchers, en visitekaartjes kunnen bevatten.
Klik op een optie hieronder om te zien welke voordelen elk pakket heeft:
Let op:
Je logo is een eenmalige aankoop en mag je houden. De Premiumpakketten die zijn opgenomen in de Value- , Deluxe- en Professional Logo-pakketten worden echter automatisch jaarlijks verlengd. Als je niet wilt dat je pakket wordt verlengd, kun je automatische verlenging uitschakelen. Lees hoe je automatische verlenging voor een Premiumpakket uitschakelt

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder voor meer informatie over Wix Logo-pakketten.