Wix Logo: Logo's afdrukken

Leestijd 3 minuten
Een logo is een goede manier om je visuele identiteit te delen en je merk te vestigen. Het hoort overal thuis waar je huidige en potentiële klanten het kunnen zien – niet alleen online. Druk het via Order a Print af op visitekaartjes, briefpapier of promotionele merchandise zoals pennen, mokken en sweatshirts.
Let op:
Order a Print zorgt voor het afdrukken en verzenden van je merchandise, niet Wix. Ontdek hoe je hulp kunt krijgen bij je bestelling.
Een voorbeeld van hoe je Wix-logo op merchandise kan worden afgedrukt

Lees meer over:

Afhankelijk van het Logo-pakket dat je koopt, ontvang je verschillende logobestandstypen. Alle bestandstypen (standaard of SVG) zijn afdrukbaar, maar ze verschillen in kwaliteit bij het afdrukken.

Voor het afdrukken van je logo is het ideale bestandstype een SVG-bestand. Een SVG-bestand is een oneindig schaalbaar bestand dat niet aan kwaliteit inboet, hoeveel je het ook vergroot of verkleint. Aangezien SVG-logobestanden oneindig schaalbaar zijn, kun je ze gebruiken voor welk doel dan ook – van mini-tijdschriftadvertenties tot enorme reclameborden.  Lees meer
Let op:
  • De standaard hoge-resolutie bestanden van 5000x5000 pixels (inbegrepen in het Basic Logo Maker-pakket) kunnen geschikt zijn in sommige drukscenario's.
  • PNG-bestanden in hun originele formaat kunnen in sommige gevallen ook geschikt zijn om af te drukken. Houd er rekening mee dat PNG-bestanden in kwaliteit afnemen wanneer ze worden herschaald.

Logo-pakketten met afdrukbare bestanden

Voordat je een keuze maakt uit een Basic, Advanced, Value, Deluxe, of Professional Logo Maker-pakket, is het belangrijk om te beslissen wat je met je logo wilt doen.
  • Het Basic Logo-pakket wordt geleverd met acht standaard logobestanden (5000 x 5000 PNG) in kleur, grijstinten en monochroom die geschikt zijn in sommige drukscenario's.
  • De Advanced, Value, Unlimited en Business Logo Maker-pakketten worden geleverd met oneindig schaalbare vectorbestanden (SVG-bestanden) die het meest geschikt zijn om af te drukken.

Lees hier.

Beschikbare producten per regio

Merchandise-bestellingen worden afgedrukt en verzonden door Order a Print. De beschikbare producten verschillen per regio. Zie de tabel hieronder voor een overzicht.
Een tabel met producten met een gedrukt logo is beschikbaar per regio