Wix Logo: Eigen merchandise voor je bedrijf maken

Leestijd 6 minuten
Promoot je bedrijf en bouw je merk op met gepersonaliseerde visitekaartjes, t-shirts, mokken en stickers. Met Wix kun je gemakkelijk je eigen merchandise ontwerpen en deze rechtstreeks naar je huis laten versturen.

Lees meer over:

Eigen merchandise maken

Maak eigen merchandise rechtstreeks vanuit de Business Card Maker. Ontwerp mokken, visitekaartjes, tassen, stickers en t-shirts.

Om eigen merchandise te maken:

1. Ga naar de Business Card Maker.
    Let op: Als je een Wix-website hebt, kun je de Business Cards Manager ook openen vanuit het dashboard op het Visitekaartjes en meer-tabblad.
  2. Klik op Aan de slag.
  3. Kies het land van verzending door rechtsboven op de vlag te klikken. Selecteer vervolgens je verzendbestemming.
  4. Wijs de gewenste template aan en klik op Aanpassen.
  5. Afhankelijk van het item dat je hebt gekozen, volg je de onderstaande stappen:
Tip:
Ontwerp een QR-code met Wix en voeg het toe aan je visitekaartje. Een QR-code kan worden gebruikt om klanten naar een bepaalde productpagina te sturen, naar je social media-account, of zelfs om verbinding te maken met wifi.

Beschikbare producten per regio

Merchandise-bestellingen worden afgedrukt en verzonden door Order a Print. De beschikbare producten verschillen per regio. Zie de tabel hieronder voor een overzicht.
Let op:
  • Bestellingen worden uitgevoerd door Order a Print. Je kunt een bestelling binnen de eerste 24 uur annuleren. Beschadigde of defecte bestellingen moeten binnen zeven dagen na de leveringsdatum worden gemeld bij Order a Print en niet bij Wix. Order a Print zal de melding onderzoeken en naar eigen goeddunken een vervanging sturen.
  • Momenteel is het niet mogelijk om merchandise-ontwerpen (stickers, mokken, enzovoort) waaraan je hebt gewerkt op te slaan in de Print Shop en deze later te bewerken. Als dit iets is wat je in de toekomst zou willen zien, kun je stemmen voor die functie.
    Tip: Ontwerpen voor visitekaartjes kunnen afzonderlijk worden gemaakt en opgeslagen met de Logo and Brand Maker.