Wix Logo: Een logo aan je website toevoegen

Leestijd 4 minuten
Je logo is het gezicht van je merk en is een essentieel onderdeel van je website.

Als je een logo hebt gemaakt met de Wix Logo Maker, kun je het rechtstreeks aan je website toevoegen in de Wix Editor vanuit het Toevoegen-paneel. Je kunt je logobestanden (gemaakt met de Wix Logo Maker of elders) ook uploaden en aan je website toevoegen.
Screenshot van een website met een logo in de linkerbovenhoek.
Lees in dit artikel meer over:

Een logo aan je website toevoegen

Vanuit het Elementen toevoegen-paneel kun je logo's die je in de Wix Logo Maker hebt gemaakt aan je website toevoegen.
Belangrijk:
Deze functie is alleen van toepassing op de Wix Editor en is niet beschikbaar in de Studio Editor. Als je de optie wilt hebben om een logo te maken vanuit de Studio Editor, kun je er hier voor stemmen.

Om je logo aan je website toe te voegen:

1. Open je website in de Wix Editor.
  2. Klik in het linkermenu van de Editor op Elementen toevoegen.
  3. Selecteer het Afbeelding-tabblad.
  4. Selecteer Aangepast logo.
  5. Klik op Logo toevoegen.
Het Elementen toevoegen-paneel in de Editor. De Afbeelding toevoegen-optie is geselecteerd en de cursor klikt om een logo toe te voegen.

Logobestanden naar je website uploaden

Na het downloaden en extraheren van je Wix Logo-bestanden uit een ZIP-archief, kun je ze uploaden naar elke Wix Editor of Studio Editor-website in je account. Je kunt logobestanden uploaden die je buiten Wix hebt gemaakt (PNG, SVG, enzovoort) ook uploaden.
Studio Editor
Wix Editor
  1. Ga naar de Editor.
  2. Klik links in de Editor op Elementen toevoegen.
  3. Klik op Media.
  4. Klik op het Media uploaden-pictogram.
  5. Klik op Uploaden vanaf computer.
  6. Selecteer het logobestand op je computer.
  7. Selecteer het logobestand en klik op Toevoegen aan pagina.
Het Media-tabblad van het Elementen toevoegen-paneel in de Studio Editor. De cursor klikt op het uploadpictogram.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over het gebruik van logo's op je website.