Wix Inbox: Instagram aan Inbox koppelen

Leestijd 4 minuten
Koppel je Instagram-pagina aan Wix Inbox om Instagram-berichten op dezelfde plek te beheren als je andere klantcommunicatie. Alle berichten die naar je Instagram-pagina worden verzonden, verschijnen in je Wix Inbox. Vanuit Wix Inbox heb je de mogelijkheid om te reageren via Instagram of andere kanalen, zoals e-mail of chat.
Belangrijk:
Lees in dit artikel meer over:

Instagram aan Wix Inbox koppelen

Om je Instagram-pagina te koppelen, volg je de link in je Wix Inbox-instellingen en log je in op je Facebook-account om de installatie te voltooien.

Om Instagram aan Inbox te koppelen:

1. Ga naar Inbox op het dashboard van je website.
  2. Klik rechtsboven op de Instellingen-dropdown.
  3. Klik op Kanalen.
  4. Klik naast Instagram Bedrijf op Account koppelen.
  5. Log in op Facebook en volg de stappen om je account te koppelen.
Een screenshot van het Wix Inbox Kanalen-scherm.

Instagram-berichten beheren in Wix Inbox

Bekijk en beantwoord berichten die naar je Instagram-pagina zijn verzonden. Sla contacten op in je Contactenlijst, markeer gesprekken, archiveer berichten en meer.
Let op:
Volgens het Messenger-platformbeleid van Instagram heb je 7 dagen de tijd om op nieuwe berichten te reageren. Als je probeert te antwoorden nadat er 7 dagen zijn verstreken, wordt je bericht niet verzonden en zie je de foutmelding Bericht kan niet worden verzonden.

Om Instagram-berichten in Wix Inbox te beheren:

1. Ga naar Inbox op het dashboard van je website.
  2. Kies wat je wilt doen:
Op zoek naar meer Wix Inbox-integraties?
Je kunt extra kanalen koppelen, zoals Facebook en WhatsApp.

Neem contact met ons op om integraties aan te vragen voor apps zoals Viber, Apple Business Chat en Yelp.

Koppelingsproblemen met Instagram en Wix Inbox oplossen

Als je problemen ondervindt bij het koppelen van Instagram aan Inbox, probeer dan de onderstaande stappen:

Nog steeds niet gelukt?

Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met de onderstaande informatie:
  • De naam of URL van je Wix-website.
  • De naam en versie van de webbrowser die je gebruikt.
  • De naam en versie van het besturingssysteem van je computer.
  • Een screenshot van je consoleweergave met behulp van de onderstaande stappen:
    1. Open een incognitovenster in Google Chrome (Ctrl + Shift + N).
    2. Log in bij Wix en probeer de Editor te openen.
    3. Gebruik de sneltoets Ctrl + Shift + J (op PC) of Cmd + Option + J (op Mac).
    4. Klik bovenaan in het paneel op het Console-tabblad en vernieuw de pagina (F5).
    5. Maak een screenshot van dit tabblad.