Wix Groups: Op abonnementen gebaseerde posts maken

Leestijd 5 minuten
Maak exclusieve posts voor groepsleden die zich hebben geabonneerd met een abonnement. Je kunt bijvoorbeeld een reeks tutorials in een post aanbieden die alleen betalende leden kunnen bekijken. Dit is een goede manier om inkomsten te genereren door mensen een abonnement te laten kopen.
Een screenshot van een op abonnementen gebaseerde post in een live groep.
In dit artikel lees je meer over:

Op abonnementen gebaseerde posts maken

Maak een nieuwe post op basis van abonnementen door deze te koppelen aan een abonnement. Je kunt een bestaande post ook wijzigen zodat deze op abonnementen is gebaseerd.

Groepsleden zien 'Exclusieve post' bovenaan elke post waarvoor een abonnement nodig is. Leden die het opgegeven abonnement kopen, hebben toegang tot de post en kunnen de inhoud ervan bekijken, terwijl niet-abonnees op Nu abonneren kunnen klikken om deze te kunnen bekijken.
Een screenshot van een voorbeeld voor een exclusieve post voor niet-abonnees.
Voordat je begint:
Dashboard
Owner-app
  1. Ga naar Groepen op het dashboard van je website.
  2. Klik op de betreffende groep.
  3. Kies wat je wilt doen:
Een screenshot van het Groepen-paneel op het dashboard van een website.
Tip:
Wijs onderwerpen toe aan op abonnementen gebaseerde posts om exclusieve inhoud in je groep te categoriseren. Leden kunnen gemakkelijk posts vinden waarin ze geïnteresseerd zijn door op onderwerpen te filteren.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over op abonnementen gebaseerde posts.