Wix Groups: Groepsmeldingen beheren

Leestijd 6 minuten
Blijf in contact met je groepen door je meldingen te beheren. Ontvang tijdig updates over posts, opmerkingen, reacties en nieuwe leden om op de hoogte te blijven van de laatste interacties.
Lees in dit artikel meer over:

Groepsmeldingen beheren

Beheer meldingen vanaf je live website, de Wix Owner-app of Studio-app om gesynchroniseerd te blijven met discussies.

Om groepsmeldingen te beheren:

Live website
Owner-app
Studio-app
Je kunt deze stappen delen met leden die hun eigen meldingen vanaf de live website willen beheren.
  1. Ga naar de betreffende groep.
  2. Klik naast de groepsnaam op het Meer acties-pictogram.
  3. Klik op Meldingsinstellingen
  4. Kies waar je meldingen van wilt ontvangen:
5.  Klik op Opslaan.
Een screenshot van het Meer acties-pictogram om toegang te krijgen tot de meldingsinstellingen op een live website van een groep.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over groepsmeldingen.