Wix Groups: Groepsmeldingen beheren

Leestijd 4 minuten
Blijf in contact met je groepen door je meldingen te beheren. Je kunt tijdig updates ontvangen over posts, opmerkingen, reacties en toevoegingen van nieuwe leden. Dit helpt je op de hoogte te blijven van de nieuwste interacties in elke groep om te synchroniseren met lopende discussies tussen je leden.
Je kunt beslissen welke groepsupdates je ontvangt op je live website, de Wix Owner-app en de Studio-app.
Live website
Owner-app
Studio-app
Je kunt deze stappen delen met leden die hun eigen meldingen willen beheren vanaf de live website en de relevante leden-app.
  1. Ga naar de betreffende groep.
  2. Klik naast de groepsnaam op het Meer acties-pictogram.
  3. Klik op Meldingsinstellingen
Een screenshot van het Meer acties-pictogram om toegang te krijgen tot de meldingsinstellingen op een live website van een groep.
  1. Kies waar je meldingen van wilt ontvangen:
5.  Klik op Opslaan.
Tip:
Stuur je leden een wekelijkse samenvatting zodat ze geen update missen.