Wix Forms: Een inzendingstabel bekijken en beheren

Leestijd 9 minuten
Wanneer bezoekers een van je formulieren indienen, worden hun invoer automatisch opgeslagen in een inzendingstabel. Gebruik de inzendingstabel om je gegevensbeheer te vereenvoudigen. Je kunt de inzendingen sorteren en filteren, ze categoriseren, gegevens importeren en exporteren en nog veel meer.
In dit artikel lees je hoe je:

Een inzendingstabel bekijken

Ga naar het dashboard van je website om de indieningsgegevens van je formulieren te bekijken en je gegevens moeiteloos te organiseren. Elk formulier heeft zijn eigen unieke inzendingstabel.
Goed om te weten:
Inzendingstabellen voor websiteformulieren worden geladen met de gegevens van de laatste keer dat je je website hebt gepubliceerd.
Wix Editor
Editor X
Wix Studio
  1. Ga naar Formulieren en inzendingen op het dashboard van je website.
  2. Klik naast het betreffende formulier op Inzendingstabel bekijken.
Zie je geen inzendingstabel?
Als je op Inzendingstabel bekijken klikt en er verschijnt geen tabel, betekent dit dat je naar je Editor moet gaan en het van daaruit moet maken.
  1. Klik in de Editor op het betreffende formulier.
  2. Klik op Formulierinstellingen.
  3. Klik op het Start-tabblad op Inzendingstabel creëren.
  4. Publiceer je website.

De gegevens in een inzendingstabel beheren

Beheer je inzendingstabel om je te concentreren op de informatie die voor jou het belangrijkst is. Je kunt de inzendingen sorteren en filteren om je eigen weergave te maken en deze vervolgens als CSV-bestand exporteren.
Wix Editor
Editor X
Wix Studio
  1. Ga naar Formulieren en inzendingen op het dashboard van je website.
  2. Klik naast het relevante formulier op Inzendingstabel bekijken.
  3. Kies hoe je je inzendingsgegevens wilt beheren:
Let op:
De volgorde van de velden in de inzendingstabel is gebaseerd op de volgorde waarin ze in het websiteformulier verschijnen. Als je de velden in de tabel opnieuw wilt ordenen, ga dan naar je Editor en reorganiseer de velden in het relevante formulier. Publiceer vervolgens je website.