Wix Forms: Een formulier van je website verwijderen

Leestijd 1 minuten
Verwijder vanuit je Editor een formulier van je website als je het niet meer nodig hebt. Nadat je een formulier hebt verwijderd, kun je de ingezonden gegevens nog steeds bekijken vanuit Formulieren en inzendingen in je dashboard.

Om een formulier te verwijderen:

1. Ga naar de Editor en selecteer het formulier dat je wilt verwijderen.
  2. Klik met de rechtermuisknop op het formulier.
  3. Klik op Verwijderen.
    Let op: Als je het verwijderde formulier nog steeds kunt zien in het Formulierinzendingen-gedeelte, publiceer dan je website en controleer opnieuw.
Wil je de ingezonden gegevens van een verwijderd formulier bekijken?
Je kunt nog steeds ingezonden gegevens van een formulier bekijken, zelfs als het van je website is verwijderd.