Wix Forms: Belasting instellen op je formulier

Leestijd 1 minuten
Stel belasting in op je betaalformulier om het verzamelingsproces te vereenvoudigen en te blijven voldoen aan lokale regelgeving. Verbeter het vertrouwen van klanten door transparante prijzen te bieden en verklein het risico op belastinggerelateerde problemen voor je bedrijf.
Let op:
Deze functie is alleen beschikbaar voor het oude Wix Forms
Screenshot van de betaalpagina met Wix Payments met btw gemarkeerd.

Om belasting op je formulier in te stellen

1. Ga naar het dashboard van je website.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Selecteer Btw.
  4. Kies uit de volgende opties om je belastingregels in te stellen:
    • Bepaal bij welke klanten je belasting wilt innen
    • Selecteer handmatige of automatische belasting
    • Maak belastinggroepen
    • Bepaal of je belasting in de prijs wilt opnemen of deze wilt toevoegen bij het afrekenen
Screenshot van het Wix-dashboard met Instellingen geselecteerd en de optie Belastingen gemarkeerd.
En nu?
Nadat klanten hun factureringsland hebben geselecteerd, zien klanten de belasting die wordt toegepast bij het afrekenen.