Wix File Share: Een privémap verbergen

Leestijd 1 minuten
Met de Wix File Share-app kun je bepaalde mappen verbergen van de weergave, zodat alleen leden met de vereiste machtigingen ze kunnen bekijken. Je kunt de map later altijd weer zichtbaar maken als dat nodig is.
Let op:
Om een map van de weergave te verbergen, moeten de machtigingen worden gewijzigd, zodat het niet langer een openbare map is die zichtbaar is voor al je leden.

Om een privémap te verbergen:

1. Ga naar File Share op het dashboard van je website.
  2. Klik naast de betreffende map op het Meer acties-pictogram.
  3. Klik op Machtigingen.
  4. Klik op de dropdown naast Alle leden en selecteer Verwijderen.
  5. Schakel het selectievakje onderaan de pop-up in om de map te verbergen.
  6. Stel de nieuwe machtigingen voor deze map in:
    1. Gebruik de zoekbalk om een specifiek lid, een specifieke rol of een specifiek abonnement te vinden.
    2. Kies hun machtigingsniveau in de dropdown: Kunnen bekijken, Kunnen uploaden of Kunnen beheren.
    3. Schakel het selectievakje naast Informeer je leden in of uit.
    4. Klik op Toevoegen / Toevoegen en informeren.
  7. Klik op Opslaan.
Een screenshot met de optie om de map te verbergen.