Wix Events: Wix Events verwijderen

Leestijd 2 minuten
Als je Wix Events niet langer wilt gebruiken, kun je de app van je website verwijderen. Wanneer je Wix Events verwijdert, worden alle evenementelementen (Details en registratie, en Planningspagina) verwijderd.

Lees in dit artikel meer over:

Wix Events verwijderen

Het kan nodig zijn om Wix Events van je website te verwijderen als je niet langer van plan bent om evenementen te organiseren. Als dit het geval is, kun je door Wix Events te verwijderen je website opruimen en je concentreren op andere prioriteiten.
Wix Editor
Studio Editor
  1. Ga naar je Editor.
  2. Klik links in de Editor op Pagina's en menu.
  3. Klik naast Evenementenpagina's op het Acties-pictogram.
  4. Selecteer Evenementen verwijderen.
Een screenshot van het klikken op het Acties-pictogram op de evenementenpagina's om het element te verwijderen.
  1. Klik op Verwijderen om te bevestigen.

Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om meer te lezen over het verwijderen van Wix Events.