Wix Events: Wix Events upgraden

Leestijd 1 minuten
Je kunt Wix Events gratis toevoegen en instellen op je website, maar om tickets te kunnen verkopen, moet je je website upgraden naar een van onze zakelijke Premiumpakketten.
Naast het feit dat je tickets kunt verkopen, verwijdert een Premiumpakket ook de regel 'Dit evenement is gemaakt met Wix.com' uit alle e-mailmeldingen van evenementen (deze functie is inbegrepen bij alle Premiumpakketten, behalve bij het Connect Domain-pakket).
Lees meer over onze Business Premiumpakketten:

Om Wix Events te upgraden:

1. Voeg Wix Events toe aan je website als je dat nog niet hebt gedaan. Lees hoe
  2. Ga naar het dashboard van je website.
  3. Klik op Upgraden.

4. Klik op Selecteren onder het Premiumpakket dat je wilt kopen.
  5. Selecteer een factureringscyclus en klik op Verder naar afrekenen.
  6. Vul je betaalgegevens in.
  7. Klik op Aankoop verzenden.
Tip:
Vernieuw je Editor om te zien hoe je Premiumpakket is toegepast op je website.
Belangrijke informatie:
Nadat je je aankoop hebt ingediend vraagt je bank je mogelijk om je identiteit te verifiëren. Ondervind je problemen met het verificatieproces? Neem dan rechtstreeks contact op met je bank. Lees meer