Wix Editor: Verschillen tussen je live website en Editor

Leestijd 2 minuten
Mogelijk zie je verschillen tussen je live website en de Editor.

In de meeste gevallen gebeurt dit wanneer je wijzigingen in de Editor hebt opgeslagen, maar deze nog niet hebt gepubliceerd. Zorg ervoor dat je op Publiceren in de Editor klikt om te controleren of dit de reden is voor de verschillen.
Belangrijk:
Zorg er ook voor dat je een ondersteunde browser gebruikt. Verouderde browsers zoals Internet Explorer 10 kunnen weergaveproblemen vertonen tussen je Editor en de live website.
Als je de wijzigingen nog steeds niet kunt zien op je live website, volg dan de onderstaande stappen.

Er ontbreken wijzigingen in de Editor op de live website

Als je wijzigingen hebt aangebracht in de Editor die niet op je live website worden weergegeven:
  1. Klik op Publiceren in de Editor en controleer vervolgens je live website om te zien of deze is bijgewerkt.
  2. Als je een fout krijgt bij het publiceren, klik je hier
  3. Volg de stappen in de Wix Technische Assistent om het probleem op te lossen.

Wijzigingen op de live website ontbreken in de Editor

Als je merkt dat wijzigingen die op je live website worden weergegeven, ontbreken in de Editor:
  1. Controleer je websitegeschiedenis om de laatst opgeslagen versie met de wijzigingen te vinden. Je kunt de Editor herstellen naar de versie met de wijzigingen die je recent hebt opgeslagen.
  2. Zorg ervoor dat je de juiste pagina in de Editor controleert die overeenkomt met de pagina op je live website met de verschillen. Leer hoe je de URL van een specifieke pagina vindt in de Editor.
  3. Volg de stappen in de Wix Technische Assistent om het probleem op te lossen.

Andere redenen voor verschillen

• Er kunnen lettertypeverschillen optreden tussen verschillende browsers omdat ze verschillende weergave-engines gebruiken.  Lees meer
  • Er kunnen uitlijningsproblemen optreden tussen browsers omdat ze verschillende weergave-engines gebruiken. Lees meer
  • Website-medewerkers kunnen je wijzigingen opslaan. In je websitegeschiedenis kun je het e-mailadres van een medewerker bekijken voor elke opgeslagen versie en versies herstellen indien nodig. Klikhier om te stemmen voor de mogelijkheid om meerdere medewerkers tegelijk te laten bewerken.