Wix Editor: Publicatieproblemen

Leestijd 3 minuten
Mogelijk zie je een foutmelding wanneer je probeert je website te publiceren. De meeste van deze problemen worden snel en eenvoudig verholpen, zodat je door kunt gaan met het publiceren van je wijzigingen.

Lees in dit artikel meer over:

Weergegeven foutmeldingen

Foutmeldingen kunnen om verschillende redenen worden weergegeven, waaronder problemen met de server- en internetverbinding.
Klik op een optie hieronder voor meer informatie over deze berichten en de stappen die je moet nemen om je site te publiceren.

Verdere stappen die je kunt nemen

Als het foutbericht dat je ziet hierboven niet wordt weergegeven, of als het volgen van de instructies in het foutbericht het probleem niet verhelpt, zijn er verdere stappen die je kunt nemen:
  1. Volg de instructies zoals beschreven in de Wix Technical Assistant. Sommige van deze stappen omvatten het wissen van je cachegeheugen en het gebruik van een andere browser.
  2. Als dit het probleem niet verhelpt, neem dan contact op met de Wix Klantenservice. Zorg ervoor dat je de foutmelding en het nummer vermeldt, en de stappen voor die je al hebt gevolgd om het probleem op te lossen.