Wix Editor: Problemen oplossen met live mobiele websites

Leestijd 2 minuten
Wix maakt automatisch een mobielvriendelijke versie van je website met behulp van de inhoud en elementen die je vanuit de desktopeditor hebt toegevoegd. Je mobiele website is geoptimaliseerd voor kleinere schermen en biedt je bezoekers een soepele ervaring.
Je kunt problemen ondervinden bij het bekijken van je live website op mobiel. Gebruik de onderstaande stappen om mogelijke oorzaken uit te sluiten en de problemen op te lossen.

Stappen om problemen op te lossen

Als je problemen hebt met het bekijken van je website op een mobiel apparaat, volg dan de onderstaande stappen om lokale problemen of problemen met het apparaat uit te sluiten.
Belangrijke informatie:
  • Tabletapparaten, zoals iPads en Android-tablets, geven de desktopversie van je website weer. Klik hier om meer te lezen over de compatibiliteit van Wix-websites met tablets.
  • Wix-websites worden geladen op Windows-telefoons, maar we testen momenteel de functionaliteit niet en kunnen daarom geen ondersteuning bieden voor problemen die zich mogelijk op dit type apparaat voordoen. We hebben een grondig onderzoek gedaan en ontdekten dat slechts 0,03% van de bezoekers van Wix-websites een Windows-telefoon gebruikt. Daarom hebben we besloten onze inspanningen te concentreren op Android- en iOS-besturingssystemen en -apparaten. We houden mobiel verkeer in de gaten en als we een toename van het verkeer vanaf dit apparaat zien, zullen we de nodige wijzigingen aanbrengen.
Tip:
Als je Google Analytics gebruikt, kun je het ontvangen verkeer van verschillende mobiele apparaten controleren in het mobiele gedeelte.

Ondervind je nog steeds problemen?

Als je je website nog steeds niet kunt bekijken of als je website niet correct wordt weergegeven, neem dan contact met ons op en geef de volgende informatie op:
  • De fabrikant van je mobiele apparaat (bijvoorbeeld: Apple iPhone, Samsung Galaxy, LG Nexus).
  • Het model van je mobiele apparaat.
    • Voorbeeld van iPhone-modellen: 8, X of XS
    • Voorbeeld van Samsung Galaxy-modellen: 8, 9 of S
    • Voorbeeld van iPad-modellen: Air, iPad Mini, iPad Pro11
  • Het besturingssysteem (OS) op je mobiele apparaat.
    • Voorbeeld van iPhone- of iPad-besturingssystemen: iOS 14, 14.3
    • Voorbeeld van Samsung Galaxy-besturingssystemen: Android 9.0, 10
  • De browser (inclusief de exacte browserversie) van het apparaat.
  • Type verbinding wanneer het probleem zich voordoet (doet dit probleem zich voor op 3G, Wifi of beide).
    • Als dit alleen op een 3G/4G-verbinding gebeurt, de naam van het netwerk.
  • Een screencast of screenshot van het probleem.