Wix Editor: Problemen met lettertypen op je mobiele website oplossen

Leestijd 1 minuten
Verschillen in de manier waarop lettertypen worden weergegeven op mobiele apparaten kunnen problemen veroorzaken op je live mobiele website. Bekijk de onderstaande informatie om te lezen hoe je problemen met lettertypen op je mobiele website kunt oplossen.

Lettertypen die anders worden weergegeven op mobiele websites

Verschillende browsers en apparaten gebruiken verschillende weergave-engines, wat kan leiden tot kleine verschillen in de manier waarop je lettertype wordt weergegeven. Lettertypen worden ook verschillend weergegeven op iOS en Android, en dit kan van lettertype tot lettertype verschillen.
Verschillende factoren kunnen ervoor zorgen dat elementen op je live website niet goed worden uitgelijnd of overlappen. Lees hoe je problemen met tekstuitlijning op je live mobiele website oplost.
Let op:
Als je een probleem ondervindt met een van de standaardlettertypen, raden we aan een ander, soortgelijk lettertype te kiezen.

Lettertypen die niet werken op iPhones (iOS)

Bepaalde lettertypen worden niet ondersteund door iOS of andere mobiele apparaten. Als een specifiek lettertype op je website niet correct wordt weergegeven op een iOS-apparaat, kun je naar iosfonts.com gaan om te controleren of het lettertype wordt ondersteund.
Let op:
  • We bieden geen ondersteuning bij problemen met geüploade lettertypen. Als je een probleem ondervindt met een geüpload lettertype, raden we aan een van de standaardlettertypen te proberen of een andere te uploaden.
  • Als een ondersteund, standaardlettertype niet wordt weergegeven op je mobiele apparaat, of als je andere problemen met tekst op je website ondervindt, neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.