Wix Editor: Problemen met het uploaden van YouTube-video's

Leestijd 1 minuten
Als je een probleem hebt met het uploaden van een YouTube-video, controleer dan de onderstaande informatie.

• Je video is ingesteld op Openbaar. Als je YouTube-video is gemarkeerd als Privé, kun je deze niet uploaden naar je Wix-website. Je kunt de privacy-instellingen van je video vinden op het Basisgegevens-tabblad van je video in je YouTube-account.
  • Insluiten is ingeschakeld.Deze instelling is te vinden op het Geavanceerde instellingen-tabblad van je video in je YouTube-account.
    • Het is niet mogelijk om URL's van YouTube Shorts in te sluiten (ofwel embedden). Als je een YouTube Short wilt insluiten, verander je "/shorts/" in de URL naan "/watch?v="
Let op:
Video's worden mogelijk niet automatisch afgespeeld op iPhones/iPads omdat Apple de autoplay-functie op hun mobiele apparaten blokkeert. Dit is te wijten aan het feit dat het afspelen van video's of muziek op een mobiel apparaat extra datakosten van het mobiele netwerk van de bezoeker met zich mee kan brengen. Raadpleeg voor meer informatie Apple's Safari Developer Library.