Wix Editor: Pictogrammen als je op elementen in de Editor klikt

Leestijd 4 minuten
Wanneer je in de Editor op een element klikt, kun je verschillende pictogrammen tegenkomen. Hieronder staan enkele van de pictogrammen die op elementen verschijnen, en hun betekenis en gebruik.
Belangrijk:
De beschikbare pictogrammen zijn afhankelijk van het elementtype en de instellingen.
Pictogram
Naam
Actie
Instellingen
Klik om het element in te stellen. De instellingen zijn verschillend voor elk element.
Indeling
Klik om de indeling van het element te wijzigen. De indelingen zijn voor elk element anders.
Ontwerp
Klik om het element te ontwerpen. De ontwerpopties zijn voor elk element anders.
Animeer
Klik om een animatie toe te voegen aan het element.
Link
Klik om een link toe te voegen aan het element.
Meer acties
Klik om meer opties weer te geven.
Bijsnijden en bewerken
Upgraden
Klik om het element/de functie te upgraden.
Help
Klik om meer over het element te lezen of zoek een antwoord op een vraag die je hebt.
Formaatgreep
Klik en sleep om het element langer of korter te maken. Dit pictogram verschijnt op stroken en pagina's.
Uitrekken
Klik op dit pictogram om het element op te rekken naar de volledige breedte van je website of het gebied binnen de rasterlijnen. Dit pictogram verschijnt op elementen zoals stroken en galerijen.
Toegankelijkheid
Klik om je attributen te bekijken en te bewerken. Dit pictogram wordt alleen weergegeven op elementen waaraan je al aangepaste aria-attributen hebt toegevoegd. Lees hoe
Met data koppelen
Koppel het element aan inhoudsverzamelingen om gegevens op je website weer te geven en te verzamelen. Lees meer