Wix Editor: Kan 'Thema opslaan' niet zien in tekstinstellingen

Leestijd 1 minuten
Soms zie je de Thema opslaan-knop niet wanneer je een tekstthema probeert op te slaan. Dit komt omdat je een tekstthema niet kunt opslaan als je geselecteerde tekst regels in het midden heeft die je hebt gemaakt door op Enter te drukken.
Om het tekstthema in deze situatie op te slaan, deselecteer je alle tekst en klik je op Thema opslaan.
Ziet het er anders uit in jouw Editor?
We hebben een nieuw ontwerp voor Wix Editor gelanceerd, dat binnenkort beschikbaar is voor alle gebruikers. Als je vindt dat de Editor er anders uitziet dan in het screenshot betekent dit dat je de vorige versie hebt. Geen zorgen – de bovenstaande stappen zijn precies hetzelfde. Lees meer