Wix Editor: Individuele afbeeldingen draaien

Leestijd 1 minuten
Je kunt individuele afbeeldingen eenvoudig draaien in de Wix Editor.
Belangrijk:
Het kan zijn dat je afbeeldingen automatisch draaien wanneer je ze uploadt naar de Mediamanager Dit komt omdat afbeeldingen die zijn gemaakt met digitale camera's ingebouwde metadata bevatten die betrekking hebben op de oriëntatie van de afbeelding. Je kunt de onderstaande stappen volgen om je afbeeldingen te draaien nadat je ze hebt geüpload.

Om een individuele afbeelding te draaien:

1. Klik op de afbeelding in de Editor.
  2. Klik op het rotatie-pictogram in de hoek.
  3. Sleep de afbeelding naar de gewenste rotatie.
Let op:
Als je een afbeelding draait in de Editor, worden je wijzigingen niet opgeslagen in de Mediamanager Ga naar de Wix Fotostudio om je oorspronkelijke bestand te openen, draai de afbeelding en sla deze op.