Wix Editor: Het glaseffect op vakken gebruiken

Leestijd 1 minuten
Voeg het glaseffect toe aan vakken om een matglas-uitstraling mogelijk te maken en diepte en dimensie aan websitepagina's te geven. Je kunt het effect ook aanpassen om de vervaging te vergroten of te verkleinen.
Goed om te weten:
Glaseffect is momenteel alleen beschikbaar om toe te voegen aan verzamelvakken.

Om een glaseffect aan een vak toe te voegen:

1. Selecteer het vak in je Editor.
  2. Klik op het Ontwerp-pictogram.
  3. Klik op Ontwerp aanpassen.
  4. Selecteer Opvulkleur en dekking.
  5. Klik op de Glaseffect toepassen- schakelaar om de instelling in te schakelen.
  6. (Optioneel) Gebruik de Vervagingsintensiteit-schuifregelaar om de vervaging te vergroten of te verkleinen.
Het ontwerppaneel van een verzamelbak. Het glaseffect is toegepast en de cursor past de vervaging aan.