Wix Editor: Galerijen aanpassen op je mobiele website

Leestijd 2 minuten
Er zijn twee soorten galerijen beschikbaar voor je Wix-website: de Pro Gallery en Editor-galerijen. Wanneer je een van deze galerijen toevoegt aan je desktopwebsite, wordt deze ook toegevoegd aan je mobiele website.
Afhankelijk van je galerietype kun je het ontwerp, de indeling en de instellingen van je galerij aanpassen, zodat deze er optimaal uitziet voor mobiele bezoekers.
Lees in dit artikel meer over:

Je kunt de indeling, instellingen en het ontwerp van je Pro Gallery op mobiel verfijnen, zodat deze er precies zo uitziet en zich gedraagt als jij wilt voor mobiele websitebezoekers.

Om een Pro Gallery aan te passen:

1. Klik op de Pro Gallery in je mobiele Editor.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op het Indeling-tabblad en pas de indeling van je galerij aan.
  4. Klik op het Instellingen-tabblad en pas de volgende opties aan:
    • Galerij-instellingen: Klik op het Bij het aanklikken-dropdownmenu om te selecteren wat er gebeurt wanneer bezoekers op galerij-items klikken.
    • Social media: Schakel de relevante schakelaars in om sociaal delen, downloaden en een hartenteller aan je galerij toe te voegen.
  5. Klik op het Ontwerp-tabblad om het ontwerp van de galerij aan te passen.

Elke Editor-galerij heeft zijn eigen unieke set aanpassingsopties. De beschikbare opties hangen af van de galerij-indeling die je kiest op je desktopwebsite. Je kunt de instellingen of de indeling van de galerij op mobiel of beide aanpassen als de indeling dat toelaat.
Tip:
Sommige galerijen tonen een Meer laden-knop die meer afbeeldingen toont. Als je wilt veranderen hoe de Meer laden-knop eruit ziet, moet je dat in de desktop-Editor doen. De wijzigingen worden dan getoond in de mobiele Editor.